• Taps Skole

Skoleporten Taps Skole

Allan Søgaard-Andersen den 22-06-2017
    Til alle

Vedlagt er Skolebestyrelsesformand Else Dralle Thomsens beretning.

VH
    Ledelsen ved Ådalsskolen
    Lene Gundelach-Taabbel den 22-06-2017
    Morgenafhentningstidspunkter i ferier

Kørselskontoret kan desværre ikke give tidspunkter for afhentning i ferier, da erfaringen viser, at der løbende kommer mange annulleringer, og de tider, de kan give på nuværende tidspunkt, sandsynligvis ikke kommer til at passe.

Imidlertid kan I ringe ind til Kørselskontoret på tlf. 79 79 39 33 om fredagen, i ugen inden jeres barn skal i SFO og få oplyst hvilket tidspunkt, taxa forventer at hente jeres barn om morgenen i den efterfølgende uge.

Rigtig god sommer til jer alle smiley
    Mette Dybdal Møller den 15-06-2017
    Ingen radonfare hos os
    I starten af året satte kommunen små målere op på samtlige skoler og daginstitutioner for at tjekke koncentrationen af den sundhedsfarlige luftart radon. Nu har vi fået resultatet, og heldigvis er der ingen grund til at være urolig.
    ”Indholdet af radon er på ingen måde kritisk i Kolding Kommunes skoler og daginstitutioner. Der er ikke behov for særlige foranstaltninger ud over, at man selvfølgelig altid skal lufte ud og sørge for god ventilation for at sikre et sundt indeklima, ” siger embedslæge Henrik L. Hansen efter at have vurderet resultaterne af den omfattende screening.
    Mængden af radon på Ådalsskolen ligger under Sundhedsstyrelsens vejledende grænseværdi.
    Du kan læse mere om undersøgelsen og se værdierne for de enkelte institutioner på kommunens hjemmeside – Link. https://www.kolding.dk/index.php?option=com_reditem&view=itemdetail&id=109199.