• Taps Skole
  • [email protected]

Skoleporten Taps Skole

• 03-03-2017
    Skolernes trivselsdag · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 4B · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 7C · 8A · 8B · 9A · 9B · 10A
    Lene Gundelach-Taabbel den 02-02-2017
    Pasning i sommerferien

Snart nærmer sommerferien sig og derfor har jeg brug for at vide, om I har et pasningsbehov i SFO'en.

26.6-7.7.2017 samt
    24.7.-9.8.2017

SFO’en er lukket i uge 28 og 29

Åbningstiderne i SFO'en i ferien er:

06.30-16.00 mandag-torsdag
    06.30-15.30 fredag

Af hensyn til samkørsel bliver de elever, der skal med taxa til og fra SFO i ferien, hentet hjemme, så de møder ind kl. 7.50 og de bliver hentet i SFO’en igen kl. 14.30 og kørt hjem. I får nærmere besked i forhold til morgenafhentningstidspunkt for jeres barn i løbet af uge 24.

Det er VIGTIGT - for at jeg med rettidig omhu kan varsle pædagogerne omkring arbejdstider - at jeg senest mandag den 20. februar 2017 får besked på, om I har brug for pasning eller ej.

Som noget nyt, skal vi bede jer melde tilbage, uanset om I ønsker pasning eller ej via ForældreIntra, Tilmelding, Arrangementer, Sommerferie 2017, Vælg papiret med blyanten i højre hjørne og udfyld skemaet. Dette er for at sikre, at vi har hørt fra alle forældre.
    Det er ikke nok, at I skriver en besked i Intra eller sender en mail.

Alle – også elever, som normalt ikke er tilknyttet SFO – kan naturligvis komme i SFO i ferierne, men vi skal henstille til, at jeres barn kun kommer de dage, barnet er tilmeldt. Hvis der kommer elever, der ikke er tilmeldt, har dette konsekvenser i forhold til planlægning og i forhold til tilsyn og individuelle hensyn.

Vi skal derfor henstille til, at I er meget præcise i forhold til hvilke dage og hvilket tidspunkt, jeres barn kommer i SFO i ferien.

Laila Madsen
    Pædagogfaglig leder
    Lene Gundelach-Taabbel den 02-02-2017
    Pasning i påskeferien

Snart nærmer påskeferien sig og derfor har jeg brug for at vide, om I har et pasningsbehov i SFO'en.

10.-12.4.2017

Åbningstiderne i SFO'en i ferien er:

06.30-16.00 mandag-onsdag

Af hensyn til samkørsel bliver de elever, der skal med taxa til og fra SFO i ferien, hentet hjemme, så de møder ind kl. 7.50 og de bliver hentet i SFO’en igen kl. 14.30 og kørt hjem. I får nærmere besked i forhold til morgenafhentningstidspunkt for jeres barn i løbet af uge 14.

Det er VIGTIGT - for at jeg med rettidig omhu kan varsle pædagogerne omkring arbejdstider - at jeg senest onsdag den 8. marts 2017 får besked på, om I har brug for pasning eller ej.

Som noget nyt, skal vi bede jer melde tilbage, uanset om I ønsker pasning eller ej via ForældreIntra, Tilmelding, Arrangementer, Påskeferie 2017, Vælg papiret med blyanten i højre hjørne og udfyld skemaet. Dette er for at sikre, at vi har hørt fra alle forældre.
    Det er ikke nok, at I skriver en besked i Intra eller sender en mail.

Laila Madsen
    Pædagogfaglig leder

• Mette Dybdal Møller den 01-02-2017
    Kære alle.
    Hvis I ikke allerede har set de første afsnit af DR1 Dokumentaren "De skjulte talenter", der handler om mennesker med autisme, kan jeg varmt anbefale det.
    Klik på nedenstående link